PSA atgriež zīmolu Opel uz krievijas tirgu pēc tam, kad GM atsauc savu 2015

22-дек, 19;28 admin 11 652
Kā solīts februārī, PSA atgriež zīmolu Opel krievijas tirgū. Pirmajiem modeļiem, продаваемыми šeit būs Zafira Life un Grandland X. Opel arī sāka ražot modeli Zafira Life rūpnīcā PSA uz Калуге. Tajā pašā rūpnīca " drīzumā laidīs klajā Vivaro.

Lēmumu par kompensācijas markas Opel uz krievijas tirgu, kas nav saistīts ar atsaukšanu no GM asociācijas ar vietējo ražotājs Avtovaz. GM atsauc krievijas marku Opel 2015. gadā, pēc tam, kad ekonomiskās problēmas periodā, kad rublis ir stipri kritusies, un automašīnu tirgus ir cietis.

Opel ir lieli plāni uz krievijas tirgu un paziņoja, ka ražos svarīgu modeli, katru gadu. Šobrīd tirgotāji lielākajās pilsētās piedāvā suv Grandland X un van Zafira Life. Tuvākajā nākotnē, dīleru tīklu, dubultosies no nākamā gada un turpinās strauji augt.
Atgriezties Opel krievijas tirgū stiprina pozīciju grupas PSA Eirāzijā. Šis tirgus ir uzskatāms francūžiem, kā stratēģisko attīstību nākotnē. Turklāt, modelis Opel ir laba reputācija šeit. "Mēs pakāpeniski palielināt līdzdalību šajā tirgū tuvākajos gados. Mēs arī šeit piedāvājums vairāk par plašu produktu klāstu", - teica vadītājs Opel Michael Лошеллер.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/